Senin, 22 Oktober 2018

BIODATA

sampurasun!
Teupangkeun nami  abdi Nita Kusmayanti, alamat abdi di dusun sukamukti desa medanglayang.abdi dilahirkeun di Ciamis tanggal 25 desember 2003. yuswa abdi 14 taun. 

BIODATA

sampurasun! Teupangkeun nami  abdi Nita Kusmayanti, alamat abdi di dusun sukamukti desa medanglayang.abdi dilahirkeun di Ciamis tanggal 25 ...